• Zadnje objave

  • THE SACKLER CROSSING

    29.12.2011 avtor designmania3000

    Most The Sackler Crossing_Kew Royal Botanic Gardens_Anglija.

    The road is long
    With many a winding turn
    That leads us to who knows where
    Who knows where…


    Z nizko postavitvijo tik nad vodno gladino, je arhitekt  John Pawson želel poustvariti občutek hoje po vodi. Zavita linija posnema obalo jezera, ki je glavni igralec parka, okoli katerega se odvija vsa igra narave s pomočjo dobrih scenaristov, Williama Kenta ter Lancelota Browna.

    Še ena izmed ograj, ki je kljub transparentnosti izredno izredno učinkovite. Odvisno od kota gledanja. Elegantno linijo mostu poudarijo svetlobna telesa, postavljena vmes in ko pade še noč, zasije most v svoji najboljši luči.


    It’s a long, long road
    From which there is no return
    While we’re on the way to there
    Why not share…


    So on we go…


    YouTube slika preogleda

    • Share/Bookmark

    Objavljeno v Exterior | | | 1 komentar


    En odgovor v ' THE SACKLER CROSSING '

    Naroči se na komentarje RSS ali Trackback v ' THE SACKLER CROSSING '.

    1.   Neža pravi,

      29.12.2011 ob 15:16

      Čudovita in mehka vijuga, ki daje občutek lebdenja. Ograja lovi sončne žarke, ki oddajajo toplino, ki obdaja mimoidočega. Vsaj fotografije dajejo takšen občutek. Popevka je le še pika na i. ;)

    Komentiraj


    Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

  • Obisk

  • Kategorije

  • ARHIV

  •